Feniks    plus
Početna
Podela paketica 2010
Podela paketica- KTC   23.12.2009 - Becej
DruŠtvo za afirmaciju invalida Fenix-plus-Bečej u restoranu tržnog centra KTC 23 decembra u sredu sa početkom od 16h, drugi put je organizovalo dodelu paketića za najmladje članove.
Tržni centar KTC je bio generalni sponzor ove manifestacije, gde je Deda Mraz delio paketiće najmladjim članovima udruženja.
Manifestaciju su ulepŠali dečica iz pred Školske ustanove Garfild , i mladi tamburaŠki orkestar Mladi Cvrčak, KUD Dr. KiŠ Imre iz Bačkog Petrovog Sela.
Zahvalnost dugujemo kuglaŠima penzionerima na čelu sa vodjom Kopre Tiborom koji je organizovao humanitarni turnir u kuglanju u Bačkom GradiŠtu, čiji prihod su uplatili na račun udruženja. Tibor je inače osnivački i aktivan član udruženja Fenix-plus.
Takodje se zahvaljujemo Moto Klubu Black Dog Bečej, koji su pokazali humanost i sa svojom akcijom prikupili sredsta za udruženje.
NaŠi odani, možemo da ih nazovemo prijateljima, jer svaki put možemo da računamo na njihovu podrŠku su: OpŠtina Bečej, Sojaprotein A.D. Bečej, Tot Promet - Bečej, s.t.r Adria B.P.Selo,  Visus Optika Bečej, Euro Tel Bečej, Veri jo cuki, Biljana Kovač agencija za knjigovodstvene usluge.

TRžNI CENTAR KTC
Bečej
PRVA LIGA KUGLAŠA PENZIONERA INVALIDA BAčKE
Vojvodina
OPŠTINA BEčEJ
Bečej
SOJAPROTEIN A.D.
Bečej
M.K. BLACK DOG
Vojvodina
TOT PROMET
Becej
ADRIA D.O.O.
Bačko Petrovo Selo
VISUS OPTIKA
Bečej
S.T.R. EURO-TEL
Bečej
VERI JO CUKI
Bečej
S.T.R. LETTI
Bečej
BILJANA KOVAč     Knjig.Agencija
Bečej
Donatori
Album sa podele paketica pogledajte ovde