BEČEJ: Praznične paketiće Deda Mraz je uručio deci članova Društva za afirmaciju osoba s invaliditetom „Feniks-plus”. Ovo društvo radi u Bečeju tek tri i po godine,ali pred božićne i novogodišnje praznike redovno se okuplja i  deci uručuje paketiće.
- Zahvalni smo ljudima dobre volje, koji nam svojim donacijama pomažu da obradujemo najmlađe skromnim darom u prikladnom trenutku. Bez obzira na to koliko su teška vremena, organizujemo brojne aktivnosti edukativnog, kulturnog i rekreativnog karaktera, što nailazi na simpatije osoba s invaliditetom i sve smo masovniji. Sada nas je oko 90 i pripremili smo vrlo ambiciozan plan za nastupajuću godinu - rekao nam je predsednik Društva „Feniks-plus” Stevan Markov.

Kao i prethodnih godina, u Tržnom centru KTC, za najmlađe feniksovce lepršav program pripremila su deca Predškolske ustanove „Garfild”, pa je Deda Mraz i njima uručio paketiće. Na druženju sa članovima „Feniks - plusa” bila je i vrhunska sportistkinja, paraolimpijka u stonom tenisu i vicešampionka Evrope s tek završenog prvenstva u Splitu Borislava–Beba Perić-Ranković u društvu dvogodišnje ćerkice Dragane.

- Ovakva druženja su lepa stvar i mada u poslednjih pet godina živim u Novom Sadu, podržavam rad Društva „Feniks-plus” iz rodnog Bečeja, a neizmerno sam srećna što sam se, pored sporta, ostvarila i u porodičnom životu. Mnogo mi znači boravak među Bečejcima, pogotovo kada me ovako srdačno prime i saznam da zajedno samnom prolaze kroz moja sportska takmičenja - rekla je Beba Perić-Ranković.
Početna   

Podela paketica 2012
Feniks    plus
Podela paketica 2012
Slike sa ovog dogadjaja pogledajte  Ovde